SKOK WOŁOMIN OPINIE – OPINIE o SKOKu Wołomin Komentarze

SKOK WOŁOMIN OPINIE i komentarze prosimy zamieszczać w komentarzach na dole strony.Bardzo prosimy o wszelkie opinie klientów SKOK Wołomin.Prosimy w komentarzach zawierać adres placówki SKOK Wołomin z której się korzystało.Za Wszystkie OPINIE serdecznie dziękujemy te pozytywne jak i negatywne.Jednakże nie ponosimy odpowiedzialności za zamieszczone tu wpisy oraz opinie o pożyczkach i kredytach oraz o działalności SKOKu Wołomin.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 2 votes)
SKOK WOŁOMIN OPINIE - OPINIE o SKOKu Wołomin Komentarze, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

5 Responses to SKOK WOŁOMIN OPINIE – OPINIE o SKOKu Wołomin Komentarze

  1. bardzo miła i fachowa obsługa w skoku Wołomin…wystawiam pozytywną recenzje na pożyczkę czekałem kilka dni a korzystałem z udziału w Markach

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. ja korzystam z ROR tego Skoku w Piasecznie. Mówiąc krótko: nie mam uwag:). A no i ROR oprocentowany przyzwoicie – teraz mam 4 %.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Przyłączę się do pozytywnych opinie, z tymże ja mam przyjemność być klientem głównego punktu w WOłominie. Konto i lokatka prowadzone bardzo profesionalnie tak samo jak codzienna obsługa.

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. Duży plus za lokaty. Na prawde. Ponad 7 procent to jest obecnie często ewenement wiec tak trzymac mili państwo:)!

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  5. Trzeba dodać kilka słów o E-Koncie, które jest oprocentowane ponad 3%! Nie widziałem nigdzie podobnego RoRa

    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.20_1166]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>